DISCLAIMER


Inhoud

Pro XLNC spant zich in voor een zo zorgvuldig en actueel mogelijke weergave van de gegevens op deze website. Ook streeft zij er naar, dat alle informatie op deze website correct, compleet en actueel is. Pro XLNC behoudt zich het recht voor om de inhoud op deze website op ieder moment zonder aankondiging te wijzigen.

Aansprakelijkheid

Pro XLNC is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvol­ledig­heden in de aangeboden informatie, noch voor schade die het gevolg is van pro­blemen veroorzaakt door het verspreiden van informatie via internet. Voorbeelden hiervan zijn storingen, onderbrekingen, fouten, of vertraging in het verstrekken van informatie via internet door Pro XLNC of op andere wijze langs elektronische weg verstrekte informatie. Pro XLNC aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Fouten of onvolledige informatie

Zie je een imperfectie of mist er naar je idee informatie? Elke reactie stel ik zeer op prijs en doe mijn best deze website hiermee te verbeteren. Reageer via info@pro-xlnc.nl.

Privacy

Uit bezoek aan deze website verkregen informatie wordt alleen gebruikt ter verbetering van de site en voor bezoekstatistieken. Persoonsinformatie wordt uitsluitend gebruikt voor de beantwoording van vragen of suggesties. Na afhandeling hiervan worden persoonsgegevens vernietigd.

Auteursrecht

Deze website en de inhoud daarvan is auteursrechtelijk beschermd. Alleen persoonlijk en niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. Pro XLNC behoudt zich het auteursrecht voor van haar berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. Wil je hiervan gebruik maken, stuur dan een mail naar info@pro-xlnc.nll. Het Nederlands recht is van toepassing.

ONZE TALENTEN BUNDELEN?


Uitmuntende resultaten bereik je door talenten met elkaar te verbinden. Ik ben ervan overtuigd dat 1 + 1 = 4 kan zijn. Durf je het aan om onze X-factor te ontdekken? Laat het me weten.

Zin om kennis met elkaar te maken?
Er is maar één telefoontje via 06 – 10 14 04 54 of een e-mail naar angela@pro-xlnc.nl  voor nodig! Of leer mij kennen via facebook of linkedin.


PRO XLNC


Prins Bernhardstraat 27
2983 SL Ridderkerk
T: 06 – 10 14 04 54
E
: angela@pro-xlnc.nl

KVK 66342007
BTW 143391392B01
IBAN NL69RABO 0310 8262 92

VRAGEN? OPMERKINGEN?


Maak gebruik van het contactformulier. Binnen 2 werkdagen hebben we contact. 
Ik ben groot fan van whatsapp en op deze manier ook het beste snel bereikbaar. 

 

Over Pro XLNC

'Angela voert haar werk altijd zeer professioneel, effectief en klantgericht uit. Ze verbaasde ons steeds weer met haar flexibiliteit en creativiteit. Bovenal hebben we met veel plezier samengewerkt.'

Rolf van Mierlo
Tandarts, Spreker en Zorgondernemer

Contact

Ik ben groot fan van whatsapp en op deze manier ook het beste snel bereikbaar!

T: 06 – 10 14 04 54
E: angela@pro-xlnc.nl

 

Bel of mail mij terug

Invalid Input
Invalid Input